SÚPER PROPIETAT D'OLIVIER AMB 2 MASIES IMPRESSIONANTS, EXCEL LENT COM A TURÍSTIC DE CASES

190.000 €

Ref: MONTEFRIO XAC


Descripció

Granja d'olives fantàstic amb excel • lent producció de reg per degoteig. Té una casa principal amb 5 dormitoris i una altra casa independent amb 2 habitacions. Amb pou d'aigua, electricitat i una vista impressionant.

Súper accés des de la mateixa carretera amb aparcament per a cotxes de 4 o 5 davant de la casa. Una porta de doble fulla ens dóna accés directe a la terrassa enfront del pati exterior, on hi ha un bar i una barbacoa i una bonica piscina mosaic uns 4, 5 x 8 m. aprox. Des d'aquí vostè accedir a blocs i botigues abandonats que podria ser reconstruït per a altre ús. Aquesta terrassa pati és prou ampli per a una multitud d'hamaques o fins i tot a l'accés amb els cotxes.

La casa principal consta de una gran sala, al costat del bany amb dutxa. Llavors anar a un menjador que condueix a una zona oberta, totalment equipada i cuina equipada. Al costat del menjador hi ha una gran sala d'estar molt lluminoses i amb una gamma de forja a la cantonada.

Al pis superior que un ampli distribuïdor condueix a una habitació doble, un dormitori doble, un bany espaiós familiar amb banyera, un ampli dormitori triple amb dos dormitoris dobles que s'adjunta per una doble porta, que pot ser utilitzat independentment o com una suite. Aquesta última habitació té accés des de fora per una terrassa que és a convenir, en el qual aquestes dues sales podria ser ideals per a persones amb privacitat i accés independent.

La segona casa, situada a només al darrere de la casa principal, té accés independent des de la carretera i des de la terrassa davantera mitjançant escales.

Disposa de terrassa davantera amb unes vistes impressionants. Entrareu directament a un agradable saló, molt brillant i amb una estufa de pellets que escalfa la casa sencera. Llavors, a un nivell inferior, un segon a vegades utilitzen el menjador, al costat d'això és la cuina, molt espaiosa i totalment moblat amb mobles d'alta qualitat i taulell de cuina de granit.
Al costat de la sala hi ha una petita habitació utilitzat com a magatzem i oficines, encara que fàcilment podria ser una simple habitació.
Bany família amb bona dutxa és a la sala distribuïdora, que ens porta a les dues habitacions dobles, tant amb el seu propi bany amb dutxa i un amb banyera.

A més d'un accés súper i una vista impressionant, aquest beneficis de propietat de l'aigua calenta per panells solars, llum elèctrica, aigua de pou per a reg de granja, generador motor situat 17 cv ambdues cases,... I el millor, un olives gran collita garantits per goteig reg més una subvenció anual súper...

Tant com una inversió, com de negocis o vacances a casa, aquesta propietat és excel·lent i els ingressos estan garantits.

Montefrío està situat a només 6 minuts, ciutat de Granada, l'aeroport o l'Alhambra són uns 40 minuts amb cotxe, així que la ubicació és perfecta quan la casa està destinat a allotjament rural.

Visita i vostè serà sorprès!!!

Característiques

Venut

General

2 Plantes
2 Salons
7 Dormitoris
5 Banys
2 Terrassas (150 m2)

Superfícies

Parcel·la: 11.000 m2
Construïda: 350 m2

Estat

bona conservació

Equip

Piscina
Xemeneia
Cuina moblada
Electrodomèstics
Telèfon

Servicios

Aigua
Llum
Gas butà

Qualitats

Fusteria d'alumini

Preu

190.000 €
543 €

220.000 €
Reduït (13,64%)

Certificat energètic

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT EN TRÀMIT

Situació i Entorn

Montefrío (Granada)

Situació

Àrea rural
Orientació sud

Comunicacions

Aeroport (40 min.)


Propietats similars