Country Property en venda in Montefrío

599.000 €

Ref: MONTEFRIO GRAND CORTIJO

Descripció

FANTÀSTICA OPORTUNITAT PER A ALGÚ QUE VULGUI UNA CASA I UN NEGOCI ESTABLERT A PROP DEL MONTEFRIO HISTÒRIC DE GRANADA.
Actualment, l'establiment està dividit en 5 allotjaments separats al mateix edifici, amb l'objectiu de fer lloguers de vacances. En cas que els nous propietaris desitgin, la propietat ha estat dissenyada amb fàcil reconfiguració en una casa gran de 9 dormitoris. Un breu resum de la configuració actual següent l'allotjament principal propietari/inquilí és la primera planta sencera de casa, inclosa la cuina de luxe, menjador, terrasses a l'aire lliure i la zona de la piscina amb 1 habitació doble en Suite.
4 habitacions amb bany propi que consta de 1x apartament de 3 dormitoris amb 3x banys en Suite i saló de cuina equipada i passadís 2x 2 habitacions i banys, tots dos amb cuina equipada i rentadora Apartament 1x1 dormitori amb bany en-Suite, i un saló.
sala d'utilitats 1x amb bany extra i rentadora una casa de la piscina completa amb cuina andalusa i barbacoa de mida familiar situada al costat de la piscina.
Hi ha diverses terrasses a l'ombra al voltant de la casa alguns amb les vinyes, algunes d'elles amb arcs, algunes amb bigues de fusta tradicionals, la qual cosa fa que sigui una delícia per explorar i el sentiment general de donar a aquesta propietat de la 'Wow' factor de la propietat està acabat a un molt alt Estàndard. La sensació i la mirada està en el caràcter d'un tradicional Cortijo, però la vida completament moderna, de luxe. La visualització és molt recomanable d'aquesta propietat orientada al sud per fer-la justícia. Sky TV/telèfon/banda ampla estan connectats i s'asseu en una parcel.la de 1957m2 i una superfície construïda de 760m2 d'altitud 710m

Característiques

Exclusiva

General

3 Plantes
2 Salons
9 Dormitoris
9 Banys
Traster
Rentador
Apartament independent
Vestidor

Superfícies

Parcel·la: 1.931 m2
Construïda: 760 m2

Estat

Any de construcció: 2010
excel·lent conservació

Equip

Moblat
Piscina
Xemeneia
Terra radiant
Cuina moblada
Electrodomèstics
Aigua calenta individual
Aire Condicionat / Instal·lació
Antena parabòlica
Wifi

Servicios

Panells solars
Gas butà

Qualitats

Sòl de marbre
Porta reforçada

Preu

599.000 €
788 €

Certificat energètic

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D 0 0
E
F
G

Situació i Entorn

Paraje Mundo Nuevo, s/n.
18270, Montefrío (Granada)

Situació

Àrea rural
Exterior
Orientació sud

Comunicacions

Aeroport (30 min.)


Propietats similars