MOLÍ FARINER DEL SEGLE TOTALMENT REFORMAT

362.000 €

Ref: MONTEFRIO CENTURY MILL

Descripció

MOLÍ FARINER DEL SEGLE COMPLETAMENT REFORMAT
Aquesta masia antigament era un molí fariner construït al segle XVI. Avui ha estat rehabilitada i restaurada intentant mantenir l'arquitectura i l'estètica andaluses respectant al màxim la construcció original.

A l'oest de Granada, coneguda com l'última frontera Nazari, es troba el municipi de Montefrío, on els nostres sentits poden gaudir d'un encant rural barrejat amb unes vistes meravelloses, considerada una de les 10 millors del món per la revista National Geographic en 2015. Montefrío té monuments herència del pas de les cultures i civilitzacions al llarg dels segles.
Aquesta preciosa masia està situada en plena natura, a 6,5 km de Montefrío, situada en un paratge absolutament natural, plena de tranquil·litat i envoltada de camps silenciosos d'alzines, oliveres i pins, i durant la nit, cobertes amb un cel espectacular Protagonista.
La finca s'uneix a un rierol que, després de la seva serpentejant, deixa cascades i piscines naturals, a només 50 metres de la masia, que es fusionen amb el paisatge fins a l'alegria del caminador.
La masia està situada en una parcel·la de 5090 m2 i té prou terreny pla per a hort, instal·lació de piscina, pàrquing, etc.
La masia està formada per un habitatge propietari i tres apartaments separats per a lloguer de vacances.
La casa del propietari, tot a la planta baixa, consta d'un ampli rebedor, gran saló menjador amb llar de foc, cuina-menjador totalment moblada i equipada, un dormitori principal amb el seu propi bany, un dormitori de convidats seguit d'un estudi, i un gran sala de bugaderia-traster.
Els 3 apartaments estan totalment equipats. El primer apartmaneto disposa de 5 habitacions, 3 banys, una sala d'estar gran i una cuina d'estil rústic. El segon Apartament, una mica més petit, compta amb una sala d'estar amb cuina americana, un bany familiar i dues habitacions dobles. El tercer apartament és un bonic i acollidor estudi completament diàfan, amb un encant únic i especial.
Davant de la casa hi ha un pati comú amb instal·lacions per a barbacoes i amb vistes al camp i a la vall.
La vivivienda va ser completament restaurada amb materials d'alta qualitat, amb parets gruixudes i sostres amb bigues de fusta.
La finca té llum, el seu propi pou d'aigua, dipòsit sèptic i connexió a Internet.
El lloc és preciós, ideal per al descans i la desconnexió. Hi ha diverses cascades i piscines a prop, així com rutes de senderisme.
Recomanem una visita per apreciar tota la bellesa de la propietat i el seu entorn. Truca'ns avui per concertar una visita!!

Característiques

General

Rústic
2 Plantes
2 Salons
11 Dormitoris
8 Banys
Rentador

Superfícies

Parcel·la: 5.090 m2
Construïda: 375 m2

Equip

Xemeneia
Cuina moblada
Antena parabòlica

Servicios

Aigua
Llum

Qualitats

Fusteria de fusta

Preu

362.000 €
965 €

370.000 €
Reduït (2,16%)

Certificat energètic

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT EN TRÀMIT

Situació i Entorn

Montefrío (Granada)

Situació

Àrea rural

Comunicacions

Aeroport


Propietats similars